Arrangement information

 • tirs
  01
  sep
  2020

  "Tre x Dreisig"

  19.30

  http://folkekirkenshus.dk/event/koncert-elsebeth-inge-flemming-dreisig/

   

   

  Aalborgsalen, Gammeltorv 4, 9000 Aalborg

  Inge er storesøster til Elsebeth. Hun flyttede som 21-årig til Frankrig og tog sin sanguddannelse på Musikkonservatoriet i Paris og derefter på Operaskolen på Bastille-Operaen. I 1993 debuterer Inge som Papagena (Tryllefløjten) og Barberina (Figaro’s Bryllup) på Bastille-Operaen og har siden sunget på de fleste franske operascener. Igennem flere år har Inge ligeledes været tilknyttet ensemblet på Den Kongelige Opera, ORW, i Liège (Belgien). 

  Ud over diverse Mozart-roller (Pamina, Susanna, Ilia, Konstanze...), som hun især holder af, synger Inge de store roller indenfor sit repertoiret såsom: Julie Romeo og Julie, Mimì La Bohème, Marguerite Faust, Manon Manon, Micaëla Carmen, Marzelline Fidelio, Gilda Gigoletto, Adina Elskskovsdrikken, Nannetta Falstaff, Antonia Hoffmanns Eventyr, MélisandePelléas og Mélisande...I dag er Inge bosat i Lyon, hvor hun parallelt med sin syngende karriere, ligeledes underviser sangstuderende.

  Elsebeth er lillesøster til Inge og har taget sin uddannelse i Danmark. Her er hun én af de førende freelance lyriske sopraner i Danmark og har sunget alle de partier, der ligger inden for hendes fag - . Den Jyske Opera har især været base for Elsebeth men også Det Kgl. Teater, Operaen, har nydt godt af Elsebeths smukke sopran og også hendes dramatiske udtryk. Elsebeth har uddannet sig til sangcoach og er meget glad for at undervise i sang ved siden af sin karriere. Hvis I vil opleve Elsebeth igen, så er der mange muligheder rundt i hele Danmark. Elsebeth holder bl.a. intimkoncerter og foredrag om sin karriere, – se på Elsebeths kalender på hendes hjemmeside: http://www.elsebethdreisig.dk/. Her kan man også tilmelde sig Nyhedsbrevet.