Kommende aktiviteter / Future activities
Her kan du opleve mig live / See me live here
Følg mig / Follow me
Tilmeld dig mit nyhedsbrev her. / Join my newsletter here.
Det mener jeg / My thoughts
Læs min blog om operaens verden her. / Read my blog on the world of opera here.
100
Årlige koncerter/foredrag
10
Forskellige dirigenter om året
500
Solgte cd'er
10
Årlige guidede operature
Elsebeth Dreisig

(English version please click here)

Velkommen til min hjemmeside

Jeg er uddannet fra Det kgl. Danske Musikkonservatorium, hvor jeg fik min diplomeksamen i 1994 med forhenværende professor Kirsten Buhl Møller som lærer.

Jeg har studeret hos og fået vejledninger af Iliana Cotrubas, Ingrid Bjoner, Mikael Eliasen, Maria Cleva og flere andre.

Både under min studietid og efter endt uddannele har jeg været igangsætter af mange forskellige produktioner og koncerter og det kan du læse meget mere om i mit CV som du finder her.

Du får lige et kort overblik her:

Jeg har været tilknyttet Den Jyske Opera, DJO (The Danish National Opera) siden 1996 og har sunget over 25 roller dér under tre forskellige operachefer og mange flere dirigenter og instruktører.

De roller jeg har holdt mest af at synge er CIo-Cio-San fra Puccinis opera ”Butterfly” og  Violetta Valéry fra Verdis opera ”La Traviata” samt Mimi fra Puccinis opera ”La Bohème”. Men jag har også med stor glæde sunget Eliza i ”My Fair Lady” og Katatrina i Lars Klits blodige opera ”Anatomisk opera”.

Udover DJO har jeg også været ansat på Det Kgl. Teater ,Operaen, i København, hvor jeg har sunget mange skønne roller – bla. Musetta i Puccinis ”La Bohème” og Hanna Glawari fra Lehars ”Den Glade Enke”

Jeg medvirker på flere Cd’er og har også selv indspillet cd’en ”La Speranza”  – en cd med mine yndlings italienske operaarier -som blev optaget live i København med pianist Henrik Metz.

Kik rundt på min side  og læs meget mere.. Velkommen!

Anmeldelser, musik og videoer / Reviews, music and videos
Flere informationer / More information
Hvis du har brug for flere informationer, eller ønsker at hyre mig, er du velkommen til at kontakte mig. Klik på linket herunder for at komme i kontakt med mig. / If you need more infomations or wants to hire me, please contact me. Use the link below to get in contact with me