Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Søstrene Dreisig

23. April 2023 @ 15:00 - 17:00

DKK170

Teaterkoncert med sopranerne Inge og Elsebeth Dreisig

Søstrene Elsebeth og Inge Dreisig, to internationale sangere, er i gang med en koncertrække af Søstrene og det er lykkes os at få dem til Lautrupgård.
Den går fra Ærø til Paris og Lyon i Frankrig, Norge, Aalborg, Brussels og Luxemburg.

De første koncerter var en stor oplevelse. Deres program er sammensat, hvor de samtidig fortæller om deres liv og karriere med en barndom omgivet af musik fra deres forældre.

De to sopraner har sammensat et festligt og fornøjeligt program, som vil føre os rundt i musikhistorien og dens mange genrer.

De bliver akkompagneret på flyglet af Flemming Dreisig, som brillerer på tangenter, så kan man stolt sige, at musikken ligger til familien.

De første koncerter var en stor oplevelse. Deres program er sammensat, hvor de samtidig fortæller om deres liv og karriere med en barndom omgivet af musik fra deres forældre.

Elsebeth er lillesøster til Inge og har taget sin uddannelse i Danmark. Her er hun én af de førende freelance
lyriske sopraner og har sunget alle de partier, der ligger inden for hendes fag. Den Jyske Opera har især været base for Elsebeth, men også Det Kgl. Teater, Operaen, har nydt godt af Elsebeths smukke sopran og også hendes dramatiske udtryk. Elsebeth har uddannet sig til sangcoach og er meget glad for at undervise i sang ved siden af sin karriere. Elsebeth holder bl.a. intimkoncerter og foredrag om sin karriere.

Inge er storesøster til Elsebeth. Hun flyttede som 21-årig til Frankrig og tog sin sanguddannelse på Musikkonservatoriet i Paris og derefter på Operaskolen på Bastille-Operaen.

I 1993 debuterer Inge som Papagena (Tryllefløjten) og Barberina (Figaro’s Bryllup) på Bastille-Operaen og har siden sunget på de fleste franske operascener.

Ud over diverse Mozart-roller (Pamina, Susanna, Ilia, Konstanze…), som hun især holder af, synger Inge de store roller indenfor sit repertoire.

I dag er Inge bosat i Lyon, hvor hun parallelt med sin syngende karriere, ligeledes underviser sangstuderende.

Billetter á 170 kr. her:

https://lautrupmusik.nemtilmeld.dk/

Omtale her:

https://www.lautrupmusik.dk/koncerter-hojskolesang/koncert-med-dreisig-sostrene/

 

Details

Date:
23. April 2023
Time:
15:00 - 17:00
Cost:
DKK170
Website:
https://www.lautrupmusik.dk/om-os/

Organiser

Laurtrupgaard Musikfabrik
View Organiser Website