Kære ven af min blog.

Dette er den første blog jeg skriver og jeg er meget spændt på om der er nogen der overhovedet vil læse den..?

I går fik jeg i 100vis af nye “La Speranza” cd’er ind af døren. En operacd jeg har optaget med Henrik Metz i Christians Kirke med et fantastisk veloplagt publikum. Det kom der en rigtig dejlig cd ud af og den er meget populær, derfor er den nu kommet i et 3. oplag og nu skulle jeg have nok til “resten af livet”. De er til salg her og til alle koncerter og forestiller jeg synger fra nu af.

Der sker meget lige nu og jeg går en meget spændende weekend i møde! Lørdag den 11/3 kl 12.00 skal jeg modtage Operaens Venners Pris. Den får jeg for min præstation af Butterfly på Den Jyske Opera. Thomas Rischel vil akkompagnere mig ved en festlighed på en Café i Vanløse 🙂 Jeg vil, naturligvis, synge et par arier fra Butterfly og så måske et par ekstra numre, hvis de er stemning for det. Derefter er der frokost for alle indbudte. Jeg har aldrig prøvet den slags før, så jeg er meget spændt. Det meste af min familie vil også være tilstede.

Butterfly Den Jyske Opera
Plakat fra Butterfly udenfor Musikhuset i Århus

Søndag den 12/3 kører Thomas Rischel og jeg så til Skørping, hvor vi skal holde koncert for Rebild Musikforenings medlemmer. Vi laver bl.a. lieder af R. Strauss og operaarier af Puccini og Dvorâk…  Det er så skønt at synge leider – jeg tror jeg vil begynde at dyrke det lidt mere…

 

Se i kalenderen:

Kalender