Efter Verona var jeg igen i Norditalien, nemlig den skønne bjergby Castelvittorio. En by hvor jeg har været de sidste fire år i forskellige konstellationer. I år var det som sanglærer/coach for 6 unge sangere. Det var en fantastisk uge, hvor jeg underviste de meget talentfulde unge sangere sammen med pianisten Charles Kilpatrick, som jeg kender fra London og Den Jyske Opera. Derefter er tiden fløjet af sted med forberedelse på efterårets koncerter. Jeg var dog lige en tur i Aalborg hvor jeg sang koncert med Flemming Dreisig (orgel) og Lars Ole Schmidt (trompet). Vi blev enige om, at vi måtte lave nogle flere koncerter sammen!! Hos Marcello i Århus var jeg også forbi og så var jeg med til at åbne OperetteKompagniets sæson med en festlig koncert i Metronomen på Frederiksberg her i starten af september – og endelig var jeg i Odense med ”Duetten på Pletten”, som jo er tenor Jan Lund og mig (www.duettenpåpletten.dk) og holdt en ”Operacafé” på Den Fynske Opera, som blev til en større koncert, da de solgte dobbelt op af billetter og måtte flytte arrangementet ind i den store sal! Det var jo herligt. Vi havde Thomas Rischel ved flyglet og havde en dejlig og meget festlig eftermiddag.

 

Grunden til at jeg sang med OperetteKompagniet (www.operettekompagniet.dk) er jo, at jeg synger titelpartiet i ”Den Glade Enke” som skal på turné rundt i Danmark i denne sæson. I skal være opmærksom på, at jeg ikke synger alle forestillingerne. Vi er to der deler Hanna Glawari. Jeg glæder mig meget og synger følgende 6 forestillinger:

 

Hvidovre Medborgerhus den 3. oktober 2017 kl. 19.30

 

Sofiendalskolen, Haslev den 23. november 2017 kl. 20.00

 

Ny Ridehus, Næstved den 1. december 2017 kl. 20.00

 

Odense Teater den 14. december 2017 kl. 19.30

 

Odense teater den 15. december 2017 kl. 19.30

 

Kulturhuset, Skanderborg 20. februar 2018 kl. 19.30

 

Jeg synger en intimkoncert i mit eget hjem torsdag den 5. oktober kl. 19.00. Thomas Rischel sidder ved klaveret. Det er Low-fi, der arrangerer den koncert og billetter á 35 dollar (ca. 220 kr.),incl. et glas bobler, kan købes gennem dette link:

https://marketplace.lowficoncerts.com/en/listings/443144-5-slash-10-opera-hits-artist-talk-and-bubbles

 

Der er OperettePerler Koncert med Operettekompagniet den 28. og 29. Oktober, hvor jeg synger med . Det er i Hofteatret og begge dage kl. 17.00.

 

Søndag den 29. Oktober synger jeg OGSÅ h-moll messen af J. S. Bach i Vor frelser Kirke. Det er kl. 20.00

 

Jeg synger Julekoncert i Alsion i Sønderborg og Messias i København og Ringsted PLUS min traditionsrige Julekoncert med Københavns Drengekor m.fl. i Jesus Kirken i Valby, jeg synger Nytårskoncerter med Odensesymfoniorkester og Guido Paevatalu og meget mere….

 

Se i min kalender på min hjemmeside – så er det hele mere overskueligt!

 

https://www.elsebethdreisig.dk/da/kalender/

 

Jeg glæder mig meget til at synge for jer et eller andet sted i Danmark.

Openair Opera i Gilleleje den 5. august 2017. Sammen med Ove Mynderup, Djina Mai Mai og Carl Ulrik
“Mine” unge sangere i Castelvittorio: Marie Dreisig Karlsmose, Clara Thomsen, John Andert, William Jønch Pedersen, Lauritz Thomsen, Klara Thordsen og pianist Charles Kilpatrick
Sammen med Lars Ole Schmidt og Flemming Dreisig i Aalborg
Ved flyglet i Castelvittorio i juli 2017 sidder pianist Charles Kilpatrick
Ved koncerten efter min Masterclass i Castelvittorio i juli 2107 var jeg selv konferencier. Ved flyglet sidder pianist Charles Kilpatrick.